Pittige Kip Tortilla Soep
Wij zijn dol op deze soep voor een snel en lekker doordeweeks diner. Rokerige, pittige en verfijnde smaken transformeren elke rotisserie-kip in zuidwestelijk comfortvoedsel.
Opbrengst: 4 - 6 porties
Ingrediënten
- 1 middelgrote rode ui, gesnipperd
- 1 rode paprika, gesnipperd
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 Pittige Kip Tortilla Soep ExactPack
- 4 kopjes kippenbouillon
- 28oz blik geplette tomaten
- 1 eetlepel Paprikapoeder
- 1 Kipkruiden
- 1 rotisserie kip, versnipperd
- 1 kopje bevroren maïs
- Geplette tortillachips voor garnering
bereidingsinstructies:
Voeg olie, ui, paprika en kruidenpakket toe aan een grote pan en bak op middelhoog vuur gedurende 4-5 minuten tot de groenten zacht worden.
Voeg bouillon, tomaten en 2 kopjes water toe. Breng aan de kook en zet vervolgens het vuur laag om 20 minuten te laten sudderen.
Voeg maïs en geraspte kip toe om door te verwarmen. Voeg zout naar smaak toe.
Serveer elke kom gegarneerd met in blokjes gesneden avocado, geraspte kaas, verse koriander, partjes limoen en extra chips.