Pasta met burrata

Pasta met burrata

Pasta met burrata

Een pasta met een zoete tomatensaus, courgette en een romige bol burrata. Eenvoudig te bereiden en in 20 minuten klaar.

Ingrediënten

2 personen

  • 150 gr pasta
  • 1 bol burrata
  • 125 gr cherrytomaten
  • 1 courgette
  • 400 ml tomatensaus
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • verse basilicum
  • 1 uitje
  • 1 teen knoflook
  • Snuf peper en zout

Direct in je mandje bij:

 

Bereiding

Kook de pasta gaar.

Ondertussen snipper je de ui en snijd je de knoflook fijn.

Snijd de courgette in blokjes.

Verhit een klein beetje olie in een pan. Bak de ui en knoflook 2 minuutjes en bak dan ook de courgette mee.

Kruidenpakket voor deze recept:

Italiaanse kruiden
Pijnboompitten
Verse basilicum
Zout 

 

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.