Pasta met burrata
Een pasta met een zoete tomatensaus, courgette en een romige bol burrata. Eenvoudig te bereiden en in 20 minuten klaar.
Ingrediënten
2 personen
- 150 gr pasta
- 1 bol burrata
- 125 gr cherrytomaten
- 1 courgette
- 400 ml tomatensaus
- 1 theelepel Italiaanse kruiden
- 2 eetlepels pijnboompitten
- verse basilicum
- 1 uitje
- 1 teen knoflook
- Snuf peper en zout
Direct in je mandje bij:
Bereiding
Kook de pasta gaar.
Ondertussen snipper je de ui en snijd je de knoflook fijn.
Snijd de courgette in blokjes.
Verhit een klein beetje olie in een pan. Bak de ui en knoflook 2 minuutjes en bak dan ook de courgette mee.
Kruidenpakket voor deze recept:
Italiaanse kruiden |
Pijnboompitten |
Verse basilicum |
Zout |