Garlic Butter Pepper Herb Rub geeft een unieke smaak aan deze vlezige, stevige vis.
Kruiden gegrilde zwaardvis met geroosterde aardappelsalade
Geschatte huidige beoordelingssterren door gebruikers van het aantal beoordelingen
Categorie
Vis
Porties
4
Voorbereidingstijd
15 minuten
Kooktijd
40 minuten
Stap binnen in een culinaire van smaken met dit verrukkelijke gerecht: Kruiden Gegrilde Zwaardvis Met Geroosterde Aardappelsalade. Deze combinatie van sappige zwaardvisfilet en knapperige, geroosterde aardappelsalade zal je smaakpapillen betoveren en je zintuigen prikkelen
Ingrediënten
- 00 gram zwaardvis, in steaks gesneden
- 500 gram kleine witte aardappelen
-
2 eetlepels Knoflook Peper Kruiden
-
1 theelepel Knoflookpoeder
-
1 theelepel mosterd kruiden
-
1 theelepel viskruiden
- 3 eetlepels champagne azijn
- 1/2 kop + 2 eetlepels olijfolie
- 1/2 theelepel koosjer zout
- 2 eetlepels gehakte lente-uitjes
Beschrijving
- Verwarm de oven voor 400 graden. Leg de hele aardappelen op een bakplaat en rooster ze 35-40 minuten of tot de aardappelschillen beginnen te barsten.
- Wrijf 1,5 eetlepel Knoflook Boter Peper Kruiden Wrijf met 2 eetlepels olijfolie over de zwaardvissteaks. Zet opzij en verwarm een grill of grillpan op hoog vuur en spuit met kook spray. Grill zwaardvissteaks 5 minuten aan één kant, draai ze om en gril nog 3-4 minuten. Zet opzij om te rusten.
Meng in een glazen pot 1/2 eetlepel knoflookboter, Peper Kruiden, knoflook, dijonmosterd, champagne azijn, 1/2 kopje olijfolie en koosjer zout. Schud krachtig tot alles goed gemengd is.
- Als de aardappelen klaar zijn met roosteren, doe ze in een grote kom en pureer ze met een aardappelstamper. Sprenkel de gekruide vinaigrette over alle aardappelen en roer goed door elkaar. Vouw in gehakte lente-uitjes en serveer op kamertemperatuur.