Kip met witte cheddarkorst Tuana Shop

Kip met witte cheddarkorst

Kip met witte cheddarkorst


Krokant, knapperig en cheesy. Dit recept voor kip met korst is een perfect huwelijk tussen textuur en smaak.


Bovenkant formulier

Ingrediënten

  • 3 kipfilets, in 6 koteletten gesneden
  • 3 eieren, losgeklopt
  • 1 1/2 kopjes bloem voor alle doeleinden
  • 2 kopjes Panko broodkruimels
  • ½ kopje witte cheddarkaaspoeder 
  • 1,5 kopjes bloem 
  • 2 eetlepels peterselievlokken
  • ½ theelepel himalaia zout grog 
  • ½ theelepel fijngemalen rodepeper 

Onderkant formulier

Bereidingsinstructies:

Verwarm de oven voor op 375 ° F.

Wrijf kippenborsten tot een dikte van inch.

Klop het ei los en zet apart. Meng in een aparte ondiepe schaal bloem, zout en peper.

Meng in een tweede gerecht Panko broodkruimels, witte cheddarpoeder, peterselie en knoflookpoeder.

Dip de kip eerst in de bloem en dan in het ei en tenslotte in de paneermeel.

Plaats op een pan die is besproeid met kookspray.

Bak op 375 ° F gedurende 30-35 minuten of tot de sappen helder zijn.

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.