Dit gerecht is speciaal voor de hitte liefhebbers. Ooit in een restaurant gezeten en echt pittige vleugels willen eten? En dan later na een hapje te nemen beseffen dat het niet eens zo pittig is. nou hier hebben we de heel hete vleugels voor u. tijdens het eten likt u ook nog eens aan uw vingers omdat ze zo lekker zijn.
Ingrediënten
- 16 stukjes kippenvleugel, drooggedept
- plantaardige olie
- boter
- 2 ons gewone, dikke hete saus
- ¼ theelepel Gekruid zout
- ½ theelepel gemalen rode peper
- ½ theelepel hete paprika
- een paar streepjes een paar streepjes van een zeer hete, dunne hete saus (zoals Magma)
- optioneel 1/2 theelepel cayennepeper
Bereidingsinstructies:
Giet ongeveer 1/2 "plantaardige olie in een pan.
Voeg genoeg boter toe aan de pan zodat u genoeg heeft om de bodem te pakken.
Verhit op middelhoog vuur tot het vet begint te roken.
Voeg de kippenvleugels toe en spreid ze uit in één laag en zorg ervoor dat het vet de vleugels net bedekt.
Draai het vuur laag tot medium en kook ongeveer 15 minuten.
Draai en kook nog 14 minuten.
Draai het vuur nog 1 minuut op middelhoog en giet dan af.
Meng in een kom de rest van de ingrediënten.
Voeg de vleugels toe en schep ze om en laat ze ongeveer 5 minuten staan om het vlees de vloeistof te laten opnemen.