Avocado op toast met pesto
Geef je avocado op toast een kick met het chili recept en serveer het met romige pesto gemaakt van broccoli. Heerlijk! Perfect voor het ontbijt, lunch of een avondsnack.
Broccolipesto |
---|
400 g broccoli |
0.5 ml citroensap |
100 g amandelen |
50 g parmezaanse kaas |
50 ml olijfolie |
1 stuk knoflookteen |
0.5 tl Grof Zout |
1 tl zwarte peper |
Om te serveren |
---|
brood |
avocado |
Chili Vlokken |
- Haal het velletje van de amandelen af
- Rasp de Parmezaanse kaas fijn
- Meng alle ingrediënten en mix glad met een keukenmachine. Als je denkt dat het mengsel te dik is voeg dan wat olijfolie of water toe.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Strijk de broccoli pesto op een sneetje brood en top met gesneden avocado en Chili vlokken
Kruidenpakket voor deze recept:
Grof Zout |
zwarte peper |
amandelen |