Avocado op toast met pesto

Avocado op toast met pesto

Avocado op toast met pesto

Geef je avocado op toast een kick met het chili recept en serveer het met romige pesto gemaakt van broccoli. Heerlijk! Perfect voor het ontbijt, lunch of een avondsnack.

 

Broccolipesto

400 g broccoli

0.5 ml citroensap

100 g amandelen

50 g parmezaanse kaas

50 ml olijfolie

1 stuk knoflookteen

0.5 tl Grof Zout 

1 tl zwarte peper

 

Om te serveren

brood

avocado

Chili Vlokken

 
 
 
  1. Haal het velletje van de amandelen af
  2. Rasp de Parmezaanse kaas fijn
  3. Meng alle ingrediënten en mix glad met een keukenmachine. Als je denkt dat het mengsel te dik is voeg dan wat olijfolie of water toe.
  4. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Strijk de broccoli pesto op een sneetje brood en top met gesneden avocado en Chili vlokken

Kruidenpakket voor deze recept:

Grof Zout 
zwarte peper 
amandelen

 

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.