Lekker smaak
Thaise Groene Curry met Garnalen
Geschatte huidige beoordelingssterren door gebruikers van het aantal beoordelingen
Porties
4
Voorbereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
25 minuten
Deze snelle, smaakvolle Thaise curry combineert de pittige hitte van groene currypasta met romige kokosmelk en sappige garnalen. Binnen 25 minuten heb je een heerlijk exotisch gerecht op tafel. Ideaal voor een doordeweekse maaltijd!
Tuana
Ingrediënten
-
Knoflookpoeder
-
3 el olie
-
1 sjalot, fijngehakt
-
2 groene pepers, fijngehakt
-
2 el groene currypasta
-
250 gr sperziebonen, gehalveerd
-
400 ml kokosmelk
-
500 gr rauwe garnalen, gepeld
Beschrijving
Verhit de olie en bak sjalot en knoflook 5 minuten.
Voeg pepers en currypasta toe, bak nog 2-3 minuten.
Doe de sperziebonen en kokosmelk erbij, breng aan de kook
Voeg de garnalen toe, laat 10 minuten sudderen. Breng op smaak en serveer met rijst
Recept noot
Je kunt verschillende garnalen gebruiken, zoals tijgergarnalen of gamba's, afhankelijk van je voorkeur!