Klassieke spaghetti bolognese met een extraatje: de Chilli Explosion poeder. Deze kruidenmengeling combineert zorgvuldig gekozen gedroogde chilipeper, zoete paprika en een vleugje chipotle. Smaakvolle tomaten verzachten de pittige chili, waardoor deze Chilli Explosion dat ideale extraatje is om je bolognese mee op smaak te brengen. Probeer het vanavond nog, ideaal voor een doordeweeks diner.
Spaghetti bolognese
Geschatte huidige beoordelingssterren door gebruikers van het aantal beoordelingen
Categorie
Pasta
Porties
3
Voorbereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
20 minuten
Ingrediënten
- 50 ml olijfolie
- 2 stuks knoflookteentjes
- 2 stuks uien
-
2 stuks selderij
- 2 stuks wortel
- 500 g rundergehakt
- 2 blikje tomaten in stukjes
-
2 stuks laurierblaadjes
-
3 el Chili gemalen
-
2 el Macaroni kruidenmix
Beschrijving
- Fruit de uien, wortelen, selder en look gedurende ongeveer 10 minuten, tot ze zacht zijn.
- Voeg het gehakt toe en roer tot het mooi is gebakken, voeg dan de in stukjes gesneden tomaten toe. Voeg de laurierblaadjes, Chilli Explosion, Tellicherry Black Pepper, Rock Salt en wijn toe. Roer goed door en laat zachtjes sudderen.
- Zet het vuur wat zachter, zet het deksel op de pan en laat ongeveer anderhalf uur sudderen, roer af en toe eens door
Breng op smaak. Voeg de Chilli gemalen toe voor extra smaak.
Kook de spaghetti en serveer met versgeraspte Parmezaanse kaas en Black Pepper. Vergeet het knoflookbrood niet!
Recept noot
Toon alle producten (Sneller bestellen)
Onze kruidenmixen voldoen aan speciale dieetwensen zoals ‘zonder zout’, ‘zonder gluten en e-nummers.