Een pasta met een zoete tomatensaus, courgette en een romige bol burrata. Eenvoudig te bereiden en in 20 minuten klaar.
Pasta met burrata
Geschatte huidige beoordelingssterren door gebruikers van het aantal beoordelingen
Categorie
Pasta
Porties
2
Voorbereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
20 minuten
Stap binnen in de wereld van Italiaanse verfijning met dit verrukkelijke gerecht: Pasta met Burrata. Dit eenvoudige, maar buitengewoon smakelijke gerecht combineert al het beste van de Italiaanse keuken - verse pasta, rijpe tomaten, aromatische basilicum en natuurlijk, de romige en zachte burrata kaas.
Ingrediënten
- 150 gr pasta
- 1 bol burrata
- 125 gr cherrytomaten
- 1 courgette
- 400 ml tomatensaus
-
1 theelepel Italiaanse kruiden
-
2 eetlepels pijnboompitten
-
Basilicum
- 1 uitje
- 1 teen knoflook
-
Snuf peper
-
Zout
Beschrijving
- Kook de pasta gaar.
- Ondertussen snipper je de ui en snijd je de knoflook fijn.
- Snijd de courgette in blokjes.
- Verhit een klein beetje olie in een pan. Bak de ui en knoflook 2 minuutjes en bak dan ook de courgette mee.
- Voeg de tomatensaus toe en breng op smaak met peper en zout en kruiden. Schep de gekookte en uitgelekte pasta door de saus.
- Halveer de tomaatjes en schep op het laatst erdoor en laat even doorwarmen.
- Rooster de pijnboompitjes.
- Serveer de pasta met bol burrata en garneer met wat verse basilicum en pijnboompitten.
Recept noot
Toon alle producten (Sneller bestellen)
Onze kruidenmixen voldoen aan speciale dieetwensen zoals ‘zonder zout’, ‘zonder gluten en e-nummers.