Jalapeño-Sjalot Burgers
Hamburgers zijn een Amerikaans instituut, maar hoe serveer je hamburgers die zich onderscheiden van de barbecue in de achtertuin van iedereen? Geef ze een kleine verrassing!
Ingezonden door: Mabel uit Chicago, IL
Bovenkant formulier
Ingrediënten
- 2 pond gemalen vlees of gemalen vegetarisch product
- 1 kleine ui of sjalot, fijngesnipperd
- 1/2 verse jalepenopepers, ontpit en fijngehakt
- 1/2 inch verse gember, versnipperd of gemalen tot een pasta
- 1 Eetlepel fijngehakte knoflook
- 1 Eetlepel gemalen koriander
- 1 eetlepel Marokaanse kruiden
- 1 theelepel gemalen komijn
- 2 theelepels zout, of naar smaak
- versgemalen zwarte peper, naar smaak
- 2 eetlepels plantaardige olie, voor het maken van veggieburgers
Onderkant formulier
Bereidingsinstructies:
Meng alle ingrediënten door elkaar. Vorm 8 of 16 pasteitjes.
Wanneer de grill (of grill) heet is, grill (of rooster) hamburgers tot ze gaar zijn.