Jalapeño-Sjalot Burgers

Jalapeño-Sjalot Burgers

Jalapeño-Sjalot Burgers

Hamburgers zijn een Amerikaans instituut, maar hoe serveer je hamburgers die zich onderscheiden van de barbecue in de achtertuin van iedereen? Geef ze een kleine verrassing!

Ingezonden door: Mabel uit Chicago, IL

Bovenkant formulier

Ingrediënten

  • 2 pond gemalen vlees of gemalen vegetarisch product
  • 1 kleine ui of sjalot, fijngesnipperd
  • 1/2 verse jalepenopepers, ontpit en fijngehakt
  • 1/2 inch verse gember, versnipperd of gemalen tot een pasta
  • 1 Eetlepel fijngehakte knoflook
  • 1 Eetlepel gemalen koriander
  • 1 eetlepel Marokaanse kruiden
  • 1 theelepel gemalen komijn
  • 2 theelepels zout, of naar smaak
  • versgemalen zwarte peper, naar smaak
  • 2 eetlepels plantaardige olie, voor het maken van veggieburgers

 

Onderkant formulier

Bereidingsinstructies:

Meng alle ingrediënten door elkaar. Vorm 8 of 16 pasteitjes.

Wanneer de grill (of grill) heet is, grill (of rooster) hamburgers tot ze gaar zijn.

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.