Dit is een snelle maar toch perfecte salade. Welke stukjes groenten, pompoen of noten je dit najaar ook in de koelkast hebt staan, gooi ze erin! Hoe meer zielen hoe meer vreugd!
Bovenkant formulier
Ingrediënten
- SALADE INGREDINTEN
- 1/2 bloemkool, geroosterd
- 2 kopjes paarse kool, geschoren
- 2 wortelen, geraspt
- 1 rode paprika gesnipperd
- 1/2 kop geroosterde amandelschijfjes
- garneer getrokken peterselieblaadjes
- DRESSING INGREDIeNTEN
- 1/2 kopje extra vierge olijfolie
- ½ theelepel zout
- Snufje peper
- 1 theelepel curcuma
- 1 theelepel honing
- 1/8 kopje appelciderazijn
Onderkant formulier
Bereidingsinstructies:
Combineer alle ingrediënten in een grote kom.
Gebruik een staafmixer om volledig te combineren.
combineer dan ten slotte ook de olijfolie erdoor
Combineer alle volledig afgekoelde ingrediënten, schep de salade door de dressing en serveer!
Kruidenpakket voor deze recept:
Zout |
Snufje peper |
Curcuma |
Honing |