Heirloom Tomatensalade

Heirloom Tomatensalade

Dit recept is speciaal voor de tomaten lief hebbers. Dit recept is tot stand gekomen toen we  met balsamico azijn en italiaanse kruiden. Toen we het eenmaal hadden geproefd kwam het uit op een onweerstaanbaar recept. Het is perfect op salades, tomaten en zelfs op gegrilde portobello of andere groenten!

 

Bovenkant formulier

Ingrediënten

  • 1/2 kop olijfolie
  • 1/3 kop balsamico-azijn
  • 1 theelepel gesneden basilicum 
  • 1 theelepel gesneden peterselie 
  • 1 theelepel gemalen peper 
  • 1 theelepel gegranuleerde knoflook 
  • 1 theelepel oregano 
  • 2 theelepels zout
  • 1 pond verse erfstuk tomaten
  • 1/3 pond verse mozzarella kaas
  • optioneel verse basilicumblaadjes voor garnering

Onderkant formulier

Bereidingsinstructies:

Klop de olie, azijn en kruiden samen om een ​​dressing te maken.

Snijd de tomaten in plakjes, schik ze op een bord en besprenkel met dressing.

Werk af met extra verse basilicum en verse mozzarella kaas.

Zout naar smaak.

Kruidenpakket voor deze recept:

gemalen peper 
gegranuleerde knoflook 
oregano 
zout 

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.