Hamburgers zijn een Amerikaans instituut, maar hoe serveer je hamburgers die zich onderscheiden van de barbecue in de achtertuin van iedereen? Geef ze een kleine verrassing!
Jalapeño-sjalot burgers
Geschatte huidige beoordelingssterren door gebruikers van het aantal beoordelingen
Categorie
Vlees
Porties
3
Voorbereidingstijd
20 minuten
Kooktijd
15 minuten
Ingrediënten
- 900 gram gemalen vlees of gemalen vegetarisch product
- 1 kleine ui of sjalot, fijngesnipperd
- 1/2 verse jalapeno pepers, ontpit en fijngehakt
-
1/2 el verse gember gemalen
- 1 Eetlepel fijngehakte knoflook
-
1 Eetlepel gemalen koriander
-
1 eetlepel Marokkaanse kruiden
-
1 theelepel gemalen komijn
- 2 theelepels zout, of naar smaak
-
Versgemalen zwarte peper, naar smaak
- 2 eetlepels plantaardige olie, voor het maken van veggieburgers
Beschrijving
- Meng alle ingrediënten door elkaar. Vorm 8 of 16 pasteitjes.
- Wanneer de grill (of grill) heet is, grill (of rooster) hamburgers tot ze gaar zijn.
Recept noot
Toon alle producten (Sneller bestellen)
Onze kruidenmixen voldoen aan speciale dieetwensen zoals ‘zonder zout’, ‘zonder gluten en e-nummers.