Ingrediënten
- 600 g koolvisfilet, in blokjes
- 600 g broccoli, in roosjes en steel in plakjes
- 200 g zuivelspread naturel
- 2 eetlepels Vis kruiden
- 1 eetlepel knoflookpoeder
- 1 teen knoflook, geperst
- 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
- 1 el amandelschaafsel
Bereiding
- Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Kook de broccoli in water met zout in 4 minuten beetgaar. Meng de zuivelspread met de knoflook, de kaas en peper naar smaak.
- Giet de broccoli af en laat goed uitlekken. Doe de broccoli met de koolvis in een ovenschaal. Verdeel het room-kaasmengsel erover. Bestrooi met het amandelschaafsel.
- Bak de broccolischotel in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar. Lekker met gebakken of gekookte aardappelen.
Kruidenpakket voor deze recept:
- Vis kruiden
- Knoflookpoeder
- Amandelschaafsel