Bloemkool met koolvis

Bloemkool met koolvis

Ingrediënten

  • 600 g koolvisfilet, in blokjes
  • 600 g broccoli, in roosjes en steel in plakjes
  • 200 g zuivelspread naturel
  • 2 eetlepels Vis kruiden
  • 1 eetlepel knoflookpoeder
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
  • 1 el amandelschaafsel

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Kook de broccoli in water met zout in 4 minuten beetgaar. Meng de zuivelspread met de knoflook, de kaas en peper naar smaak.
  2. Giet de broccoli af en laat goed uitlekken. Doe de broccoli met de koolvis in een ovenschaal. Verdeel het room-kaasmengsel erover. Bestrooi met het amandelschaafsel.
  3. Bak de broccolischotel in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar. Lekker met gebakken of gekookte aardappelen.

Kruidenpakket voor deze recept:

  • Vis kruiden
  • Knoflookpoeder
  • Amandelschaafsel

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.