Privacy en Cookie beleid Tuana-shop

Privacy en Cookie beleid Tuana-shop

PRIVACYBELEID

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Privacybeleid van Hay Kruiden

 In dit Privacybeleid staat beschreven hoe je Persoonsgegevens worden verzameld, gebruikt en aan anderen worden verstrekt wanneer je een bezoek brengt aan www.tuanashop.nl of er iets koopt.

 WELKE PERSOONSGEGEVENS WE VERZAMELEN

Wanneer je een bezoek brengt aan de Site, verzamelen we automatisch bepaalde gegevens over je apparaat, waaronder gegevens over je webbrowser, IP-adres, tijdzone en bepaalde cookies die op je apparaat zijn ge√Įnstalleerd. Terwijl je de Site doorbladert, verzamelen we bovendien gegevens over de individuele webpagina's of producten die je bekijkt, de websites of zoektermen die je op de Site hebben gebracht, en informatie over je interactie met de Site. Deze automatisch verzamelde gegevens noemen we "Apparaatgegevens".

¬†We verzamelen Apparaatgegevens met gebruik van de volgende technologie√ęn:

- ‚ÄúCookies‚ÄĚ zijn gegevensbestanden die op je apparaat of computer worden geplaatst en vaak een anonieme unieke id bevatten. Ga voor meer informatie over cookies en het uitschakelen van cookies naar: http://www.allaboutcookies.org.

 

Wij gebruiken de volgende soorten cookies op onze website:
 
- Functionele cookies: zoals sessie- en login cookies voor het bijhouden van sessie- en inloginformatie.   
  
- Geanonimiseerde Analytische cookies: om inzage te krijgen in het bezoek aan onze website op basis van informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze wijze kunnen we de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van bezoekers van onze website. We kunnen niet zien wie onze websites bezoekt of vanaf welke pc het bezoek plaatsvindt.
 
- Niet-geanonimiseerde Analytische cookies: om inzage te krijgen in het bezoek aan onze website op basis van informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze wijze kunnen we de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van bezoekers van onze website.
 
 - Tracking cookies: zoals advertentiecookies die zijn bedoeld voor het tonen van relevante advertenties. Uit de informatie over bezochte websites kunnen persoonlijke interesses worden afgeleid. Daarmee kunnen organisaties hun websitebezoekers bijvoorbeeld gerichte advertenties tonen. Tracking cookies maken het mogelijk om profielen van mensen op te stellen en hen anders te behandelen. Met tracking cookies worden doorgaans persoonsgegevens verwerkt.   
Meer specifiek gebruiken wij de volgende cookies:
Google Analytics geanonimiseerd (analytische cookies)
Google Analytics (analytische cookie)  
Facebook (tracking cookie)
Google Adwords (tracking cookie)
Wanneer u onze website bezoekt kunnen cookies afkomstig van de verantwoordelijke en/of derden op uw apparatuur worden ge√Įnstalleerd.¬†
Voor meer informatie over het gebruik, het beheer en het verwijderen van cookies voor elk besturingstype, nodigen wij u uit om de volgende link te raadplegen:  https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/cookies#faq 

- "Logbestanden" traceren handelingen op de Site en verzamelen gegevens waaronder je IP-adres, het browsertype, de internetprovider, pagina's waarvandaan je naar de Site wordt gestuurd en waar de Site je naartoe stuurt, en datum- en tijdsaanduidingen.

     - "Webbakens", "tags" en "pixels" zijn elektronische bestanden die worden gebruikt om gegevens te registreren over je gebruik van de Site.

    

Wanneer je een aankoop doet of probeert te doen op de Site, verzamelen we bepaalde gegevens van je waaronder je naam, factuuradres, bezorgadres, betaalgegevens (met inbegrip van creditcardnummers )

 

BETAALMETHODES (Betaalgegevens):

Shopify payment:

Klanten kunnen betalen met contant geld, pinpas, creditcard, Apple Pay, Google Pay, Interac Flash en Shopify Payments. Daarnaast is het mogelijk om digitale en fysieke cadeaubonnen te beheren, verstuur je per e-mail aangepaste bonnen en heb je uitgebreid inzicht in je cashflow. Systeem verzamelt de informatie zoals; naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Shopify payment heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Shopify payment behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan ( geanonimiseerde ) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Shopify payment dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen.

Shopify payment bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

  1. PayPal( https://www.paypal.com/nl/home )

Voor het afhandelen van een ( deel van ) de betalingen in onze webshop( s ) maken wij gebruik van het platform van PayPal. PayPal verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. PayPal heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen.

PayPal behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan ( geanonimiseerde ) gegevens met derden te delen. PayPal deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling ( kredietfaciliteit ) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financi√ęle positie met kredietbeoordelaars.

Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van PayPal dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen.

PayPal bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

  1. Klaarna

Voor het afhandelen van een ( deel van ) de betalingen in onze webshop( s ) maken wij gebruik van het platform van Klaarna. Klaarna verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Klaarna heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen.

Klaarna behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan ( geanonimiseerde ) gegevens met derden te delen. Klaarna deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling ( kredietfaciliteit ) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financi√ęle positie met kredietbeoordelaars.

Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Klaarna dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen.

Klaarna bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

 

Beoordelingen

Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven.

In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven.

Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

 Verzenden en Logistiek

Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van GLS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met GLS delen. GLS gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat GLS onderaannemers inschakelt, stelt GLS uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

 Wanneer we het in dit Privacybeleid hebben over "Persoonsgegevens", bedoelen we daarmee zowel Apparaatgegevens als Bestelgegevens.

 HOE WE JE PERSOONSGEGEVENS GEBRUIKEN

 We gebruiken de Bestelgegevens die we verzamelen in het algemeen om bestellingen af te handelen die via de Site zijn geplaatst (onder meer voor het verwerken van je betaalgegevens, het klaarmaken voor verzending, en het verstrekken van facturen en/of bestellingsbevestigingen).  We gebruiken deze Bestelgegevens bovendien om:

met je te communiceren;

bestellingen te controleren op potenti√ęle risico's of fraude; en

je informatie en advertenties over onze producten of diensten te sturen, volgens de door jou aangegeven voorkeuren.

¬†We gebruiken de verzamelde Apparaatgegevens (met name je IP-adres) voor controle op potenti√ęle risico's en fraude, en meer in het algemeen om onze Site te verbeteren en te optimaliseren (bijvoorbeeld door analyses te genereren over hoe onze klanten op de Site navigeren en om het succes van onze marketing- en advertentiecampagnes te beoordelen).

 

INFORMATIE TOE OVER ANDER GEBRUIK VAN APPARAATGEGEVENS, WAARONDER ADVERTENTIES/RETARGETING

 

Google Ads  verzamelt verschillende soorten klantgegevens wanneer je een website bezoekt. Enkele van de gegevens die Google kan verzamelen, zijn:

 

  1. IP-adres: Google kan het IP-adres van de bezoekers gebruiken om de locatie van de gebruiker te bepalen en relevante inhoud en advertenties weer te geven.

 

  1. Cookies: Google plaatst cookies op de browser van de gebruiker om te helpen bij het bijhouden van het gedrag van de gebruiker, voorkeuren en interacties met websites. Dit helpt bij het personaliseren van advertenties en het meten van de effectiviteit ervan.

 

  1. Apparaatinformatie: Google kan informatie over het apparaat van de gebruiker verzamelen, zoals het besturingssysteem, de browserversie en het apparaattype. Dit helpt om de weergave van inhoud en advertenties te optimaliseren voor het betreffende apparaat.

 

  1. Gegevens van Google-accounts: Als een gebruiker is ingelogd op een Google-account, kan Google gegevens verzamelen en koppelen aan het account, zoals demografische informatie, voorkeuren en eerdere interacties met Google-services.

 

  1. Website-interacties: Google kan de activiteiten op een website volgen, zoals pageviews, klikken, tijd op de site en conversies. Dit helpt bij het optimaliseren van advertenties en het meten van de prestaties ervan.

 Het is belangrijk op te merken dat Google deze gegevens verzamelt om een betere gebruikerservaring en gepersonaliseerde advertenties te bieden. Google volgt echter het privacybeleid en de toepasselijke wet- en regelgeving om de privacy van gebruikers te beschermen.

¬†Google geef onze advertentie weer via You tube- Zoek advertenties ‚Äď google shopping ‚Äď Google display ‚Äď google remartketing.

 Google, cookies en/of apparaat-ID's gebruiken om advertenties weer te geven op basis van eerdere bezoeken van een gebruiker aan uw website of gebruik van uw app.

  • Google gebruikt cookies op verschillende manieren. Zo gebruiken we cookies voor¬†remarketing¬†en¬†Google Analytics¬†bijvoorbeeld om uw advertenties en gratis productmeldingen weer te geven of om uw prestaties bij te houden.
  • De functie¬†Conversies bijhouden¬†van Google Ads maakt ook gebruik van cookies. Als een gebruiker op een advertentie of vermelding klikt, wordt een cookie op de computer geplaatst zodat u verkopen en andere conversies voor uw advertenties en gratis vermeldingen kunt bijhouden.
  • Cookies kunnen soms problemen veroorzaken wanneer u inlogt of door uw Google Ads-account bladert. U kunt dit probleem het best verhelpen door het¬†cachegeheugen¬†en de cookies te wissen die zijn opgeslagen voor uw internetbrowser.

Afmelden van google ads advertanties:

 

We verstrekken je Persoonsgegevens aan derden die ons helpen je Persoonsgegevens te gebruiken zoals hierboven wordt beschreven. 

We gebruiken bijvoorbeeld Shopify om onze onlinewinkel te beheren. Op de pagina

 

https://www.shopify.nl/juridisch/privacy lees je hoe Shopify omgaat met je Persoonsgegevens. 

 

Daarnaast gebruiken we Google Analytics om te begrijpen hoe onze klanten de Site gebruiken. Op de pagina https://policies.google.com/privacy?hl=nl vind je meer informatie over hoe Google je Persoonsgegevens gebruikt.  Je kunt je ook afmelden voor het gebruik van Google Analytics op de pagina https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

We kunnen je Persoonsgegevens ook verstrekken om te voldoen aan toepasselijke wet- en regelgeving, om gevolg te geven aan een dagvaarding, huiszoekingsbevel of ander rechtsgeldig informatieverzoek dat we ontvangen, of om onze rechten op andere manieren te beschermen.

 

GEDRAGSGERICHT ADVERTEREN

 

Zoals hierboven beschreven, gebruiken we je Persoonsgegevens om je gerichte advertenties of marketingberichten te sturen die kunnen aansluiten op je belangstelling.  Voor meer informatie over hoe gerichte advertenties werken, kun je terecht op de informatiepagina van het Network Advertising Initiative ("NAI") op http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

 

Je kunt je afmelden voor gerichte advertenties via:

 

AFMELDLINKS VAN ALLE DIENSTEN DIE WORDEN GEBRUIKT.

  VEELGEBRUIKTE LINKS ZIJN:

 FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

    GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

    BING - https://account.microsoft.com/privacy/ad-settings/

]]

Je kunt je ook afmelden voor bepaalde van deze diensten via de opt-outpagina's van de Digital Advertising Alliance: http://optout.aboutads.info/.

 

DO NOT TRACK

Een "Do Not Track"-signaal van je browser leidt er niet toe dat we anders omgaan met het verzamelen en gebruiken van gegevens.

JE RECHTEN

Als je in Europa woont, heb je recht op inzage in de Persoonsgegevens waarover we over je beschikken en kun je vragen dat je Persoonsgegevens worden gerectificeerd, bijgewerkt of gewist. Als je van deze rechten gebruik wilt maken, kun je contact met ons opnemen via de hieronder vermelde contactgegevens.

Als je in de EU woont, merken we bovendien op dat we je persoonsgegevens verwerken voor de uitvoering van overeenkomsten die we met je hebben (bijvoorbeeld als je iets bestelt via de website) of voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belangen die hierboven zijn opgesomd.  Houd er rekening mee dat je Persoonsgegevens worden overgedragen naar landen buiten Europa, waaronder naar Canada en de Verenigde Staten. 

BEWAARTERMIJNEN

 Wanneer je een bestelling plaatst via de Site, bewaren we je Bestelgegevens tot je ons vraagt deze gegevens te verwijderen.

 WIJZIGINGEN

Dit Privacybeleid kan af en toe worden bijgewerkt, bijvoorbeeld omdat we anders gaan werken met gegevens of om andere operationele redenen of omdat dit door wet- of regelgeving wordt vereist.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Als je meer wilt weten over hoe we met privacy omgaan of als je vragen hebt of een klacht wilt indienen, kun je een e-mailbericht sturen naar Info@tuanashop.nl of een brief sturen naar onderstaand adres:

 

 Tinstraat 69, Ridderkerk, 2984 AN, Nederland

 

Hay kruiden
Kreileroord 71
3079 NB Nederland  
T ( +31 85 800 06 52)
E info@tuanashop.nl

VEEL GESTELDE VRAGEN (FAQ)

Op pagina FAQ (veelgestelde vragen) vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op.

CONTACT INFORMATIE

Telefoon: 085 800 06 52

Email: info@tuanashop.nl

Adres: Essebaan 29, 2908 LJ Capelle aan den IJssel

KVK: 76114457

Heeft u vragen over hoe wij u kunnen helpen?

CONTACTFORMULIER