1- Pekelzout 750 g
Pekelzout is te gebruiken voor vis en vlees. Tuana pekelzout is verpakking van 750 g e kwaliteit is zeer hoog. Stooi pekelzout over beide kanten van vis en laat vervolgens 2 uur pekelen.
2- Himalaya grof zout 750 g
Ons Himalayazout is een ongeraffineerd en zuiver mineraalzout uit het Himalayagebergte. Door de aanwezigheid van natuurlijke mineralen zoals koper en ijzer krijgt dit zout een mooie roze kleur.
3- Keltisch zeezout 750 g
Er zitten 72 mineralen in Keltisch zeezout. Er zit vooral veel natrium en chloride in. De twee bestanddelen van gewoon zout. Keltisch zeezout bestaat dus voor 88,5% uit “gewoon zout”. Voor de rest bestaat het uit vocht en 70 andere mineralen in ontzettend kleine hoeveelheden blijkt uit de analyse van Celtic Sea Salt.
4- Zeezout 750 g
In het zeewater bevinden zich diverse zouten in opgeloste toestand. Eén liter zeewater bevat ongeveer 35 gram zouten:
Door deze samenstelling heeft zeezout een andere smaak dan keukenzout, dat voornamelijk uit natriumchloride bestaat.
Zeezout wordt door sommigen beschouwd als een gezonder alternatief voor keukenzout,[bron?] dat gebruikt mag worden als de dokter een zoutloos dieet voorschrijft. Ten onrechte, want zeezout bestaat voornamelijk uit gewoon NaCl.