ADANA KEBAPSMENGSEL INHOUD
Onze Adana Kebapsmengsel is lekker bij de barbecue. Als u dit toevoegt aan u gerecht wordt het een feestmaal deA dana Kebapsmengsel kunt u ook mengen met olijfolie. Het is ook heerlijk voor bij de aardappelen en groenten in de oven. Voor een ruim assortiment in Adana Kebapsmengsel kunt u altijd Tuanashop bezoeken.
Ingredienten(NL): rode pepervlokken, bittere rode peper, zout, broodkruimels, gedroogde gemalen uien, gedroogde gemalen knoflook, tijm, zwarte peper, aroma emitteren, komijn, zwarte peper en ook Gluten.
Benodigdheden: Gehakte lamsvlees van 1kg, 1 pakket knapperige gepaneerde voor de spijskebap-spijsh van Adana van Tuanashop.
Adana Kebapsmengsel Voorbereiding:
- Gehakte vlees en gepaneerde spijskebap van Adana Tuanashop moet in een pan gekneed zijn.
- Dit mengels moet 10 minuten met rust gelaten
- Na de 10 minuten zal het moeten verdeeld zijn 18-20 delen
- Dan moeten de spijzen ingevet zijn met olie, het vlees moet op een zodanige manier bedekt zijn dat er geen water meer overblijft.
- Alle stukken vlees moeten dan lang gebloed en gesneden zijn
- Het is dan klaar voor de grill of barbecue
* Vermeld ‘zout’ in de voedingswaardedeclaratie op het etiket als: 2,5 x genoemd natriumgehalte(*) (volgens Verordening (EG) 1169/2011).
Allergeen Info: GLUTEN